top of page
  • Forfatters billedeRené Crone

Han gør mig helt enkelt skarpere...

Opdateret: 28. apr. 2023

“Som travl direktør i en vækstvirksomhed, far til 3 små og med en fuldtids udearbejdende kæreste, er jeg helt sikkert udfordret. Det er derfor super givende at tale med en mand, der kommer med en både stor privat og erhvervsmæssig erfaring, og som mentor, coach og terapeut kan hjælpe mig i livet som et helt menneske."


"Jeg oplever René som en dygtig personlig mentor og coach for både mænd og kvinder, som er udfordret i familie, forældre og parrelationer eller som har karriere-, ledelses-, team eller udviklingsmæssige overvejelser.


Han lytter engageret og reflekterer vidende, er omsorgsfuld - samtidig som han er meget direkte uden at gå over grænsen. Nysgerrigt udfordrende og passende provokerende til, at jeg flytter mig og handler. Det er ikke bare en vanlig lytten og snakken, og ”hvad synes du” tilgang."


"Han gør mig helt enkelt skarpere til at se og træffe bedre og personligt afklarede fremtidige valg."

Peter Sørensen, CEO, Founder og Partner i Spring Copenhagen og Kippis Invest.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page