top of page

REFERENCER

Udvalgte anbefalinger og udtalelser
(se også blog)

"Som travl direktør i en vækstvirksomhed, far til 3 små og med en fuldtids udearbejdende kæreste, er jeg helt sikkert udfordret. Det er derfor super givende at tale med en mand, der kommer med en både stor privat og erhvervsmæssig erfaring, og som mentor-coach kan hjælpe mig i livet som et helt menneske.


Jeg oplever René som en dygtig personlig mentor og coach for både mænd og kvinder, som er udfordret i familie, forældre og parrelationer eller som har karriere-, ledelses-, team eller udviklingsmæssige overvejelser. 


Han lytter engageret og reflekterer vidende, er omsorgsfuld - samtidig som han er meget direkte uden at gå over grænsen. Nysgerrigt udfordrende og passende provokerende til, at jeg flytter mig og handler. Det er ikke bare en vanlig lytten og snakken, og ”hvad synes og mærker du” tilgang.


Han gør mig helt enkelt skarpere til at se og træffe bedre og personligt afklarede fremtidige valg."

Peter Sørensen, CEO, Founder og Partner i Spring Copenhagen og Kippis Invest.

Claus-Nielsen-Peter-Sørensen_Spring-Cope

"René has helped me tremendously throughout my time with him.

 

He has helped me tackle problems and look at matters from an angle that I would never have thought to do.

I truly believe Rene has helped shape me into the person I am today after spending the past year with him.

 

Rene’s unique approach of giving advice and ability to “steady the ship” made me fond of him from day 1. Whether it was personal matters or business/stress related topics, he always seemed to point me in the right direction.

I have never left Rene’s office without feeling motivated and inspired and I believe he truly understands me."

Johan Borup-Remy, 27 years, British, Young Entrepreneur, Startup and UI designer

Johan lysere_edited_edited.jpg

"Trådte ud af døren, efter min første session hos René med nogle virkelig gode og brugbare værktøjer i rygsækken.

 

René stiller de rigtige spørgsmål, og holder én på rette vej, imod de ændringer man ønsker at lave i sit liv.

 

At få ryddet op i gamle vaner, måder at anskue livet og ens muligheder og ressourcer, er altid sundt! Det er bare ikke altid muligt at gøre selv. Her skal der en kyndig vejleder til at hjælpe med at holde snuden i sporet.

 

Jeg har fået en masse at arbejde med og har allerede fået utrolig meget ud af mit første besøg."

Stine Aaman, mellemleder i Carlsberg Group

Stine Aaman, mellemleder Carlsberg Group

"Min coachingsamtale med René Crone har bidraget til at skabe fokus og prioritering i udvikling af min virksomhed.

 

Gennem Renés professionelle nærvær og anvendelse af relevante metoder og spørgsmål blev jeg mere bevidst om, hvad jeg kan bidrage med, og hvordan det kan skabe værdi til min virksomhed."

Helle Mortensen, direktør i Skab Overskud

Helle_Mortensen,_direktør_i_Skab_Oversku

"René er en skarp coach/mentor, som arbejder meget målrettet med sine værktøjer. Jeg var så heldig at være igennem en coaching session med René og oplevede, at hele processen var yderst strukturet. Der blev stillet mange meget direkte spørgsmål (også dem der gør ondt), men jeg følte mig konstant guidet igennem en meget tryg og behagelig samtale, hvori vi hurtigt nåede frem til kernen.

 

Det kan bestemt godt tænkes, at jeg nupper en session mere hos René i fremtiden og jeg kan kun anbefale at andre gør det samme."

Maria Bruncke Petersen, mellemleder i Lego og siden Arla

Maria Bruncke Petersen, mellemleder Lego

"Rene er en skarp og direkte coach, som arbejder målrettet med kunden for at komme sikkert i mål. Han har et stort overblik og en struktur, som hjælper kunden til hurtigt at se sin situation og ikke mindst sine muligheder fra nye vinkler.

 

Rene guider kunden gennem de forskellige faser af en coachingsamtale med sikker hånd, hvilket skaber tryghed. Rene arbejder i et tempo som skaber momentum og som holder kunden på sporet.

 

Rene er ikke bange for at bringe sine egne erfaringer i spil og lade dem fungere som et spejl for kunden, som kan bruge dem som ekstra vinkler."

Annette Klausen Bengtsson, ejer i Klausen & Bengtsson

Annette Klausen Bengtsson, ejer Klausen

"Jeg har kendt René i mange år og han er en dygtig netværker og entreprenør, der har været med til at udfordre og udvikle IT og kommunikationsbranchen i Danmark.

 

Rene har på det seneste udviklet sig til også at fungere som coach og mentor, en rolle som han i den grad lykkedes med. Jeg har haft glæden af at haft René som coach og han evnede på fornem vis at balancere i rollen og få mig selv til at finde svarene samtidig med, at jeg blev bevidst om mine værdier.

 

Jeg kan varmt anbefale René som både coach, mentor, leder og iværksætter. Et stærkt Kinder-æg og "value for money" qua hans brede fundament og erfaring.

Jesper Jürgensen, PR & Kommunikationschef, Rønne Havn, tidligere Egmont, Dansk Golf Union, Discovery.

Jesper_Jürgensen,_Publicistisk_chef_og_m
bottom of page