top of page

Skal der ske noget nyt i dit liv i 2019?

Så er 2019 godt på vej. Hvad med dig? Skal 2019 være året, hvor du tager handling på det, der er virkelig vigtigt - for dig? Ved du, hvad du vil? Har du lyst til, at der skal ske noget nyt i dit liv?


Jeg kan hjælpe dig med at finde retning, løsninger og handling på de udfordringer du slåes med, og de drømme du ønsker at indfri. Vores samtale – vil være 100% fortrolig. Den foregår helst face to face, men kan også foregå på Skype. Og den vil vare præcis 1 time.


Jeg vil arbejde med dine livsværdier, dine drømme, dine begrænsende tanker og overbevisninger. Du skal forvente at blive skubbet kærligt og respektfuldt – men samtidig bestemt og målrettet, da jeg ønsker at gøre en forskel for dig.


Det vigtigste i mødet med mig er, at du er klar til en forandring i dit liv – det være sig på arbejdet eller privat. Du kan have udfordringer med dit livsmål og retning, egen adfærd, chefen, kollegaer, teamet, virksomheden, kæresten, børnene, familien, vennerne eller andet – men ved ikke helt, hvordan du skal komme videre. Det kan jeg hjælpe dig med!


Kontakt mig på tlf 2515 0310 eller e-mail rene@croneandco.com skriv coaching i emnefeltet. Coaching foregår gerne på Skype eller ved fysisk møde i henholdvis København og Gøteborg.


Læs mere om mig på https://www.linkedin.com/in/renecrone/ - der finder du også anbefalinger fra andre, der har været eller er i coaching forløb hos mig.


Jeg har en lang erhvervskarriere bag mig i menige, ledende og betroede funktioner – herunder også startet egne virksomheder. Jeg har 3 børn fra flere ægteskaber og masser af erfaringer fra livets forskellige glæder og udfordringer både privat og professionelt. Ligeledes har jeg haft en lang årrække indenfor elitesporten. Med et bredt og varieret erfaringsgrundlag hjælper jeg alle; fra private til sportsfolk, iværksættere, medarbejdere, mellemledere og topledere. Jeg hjælper dig, der ønsker at skabe en forandring, der hvor du står lige nu!24 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page