top of page
  • Forfatters billedeRené Crone

Psykoterapi til 200 kroner pr time.

Opdateret: 5. sep. 2022

Idet jeg er færdiguddannet psykoterapeut, vil jeg gerne udover min coaching og mentoring praksis udvide mit kundeunderlag som terapeut. Derfor tilbyder jeg privatterapi for kroner 200,- pr. time i hele april måned.


Jeg har brugt de sidste 3 år af mit liv på psykoterapi uddannelsen (udover de 2 foregående på at blive NLP Coach). Jeg har haft hundredevis af teori, supervision og klient øvelsestimer. Så det er ikke en "grøn" terapeut, du kommer til. Men en frisk uddannet engageret terapeut, der er fagligt velfunderet i den nyeste viden, og som udøver terapi i henhold til alle gældende regler om faglig etik, kompetence og regelmæssig egen supervision.


Book en tid. Dig der måtte ønske at få afklaring, indsigt og noget nyt til at ske i dit liv. Fjerne barrierer og sætte dine personlige ressourcer fri - og føre dig nærmere, det du ønsker og drømmer. Herunder ikke mindst at få det bedre med dig selv. Jeg vil kunne arbejde med dine livsværdier, idealer, drømme, dine begrænsende tanker og overbevisninger.


Du skal forvente at blive lyttet og passet på - men også skubbet kærligt og respektfuldt, når det giver mening. Du kan have udfordringer i forhold til egne tanker, egne følelser, egen adfærd, angst, sorg, problemer med chefen, kollegaer, teamet, virksomheden, jobbet, karrieren, kæresten, børnene, familien, vennerne eller andet – men ved ikke helt, hvordan du skal forholde dig eller håndtere det. Det kan jeg hjælpe dig med! Uanset hvad dit ønske måtte være for vores fælles arbejde, så lover jeg at møde dig der, hvor du er. Vores samtale vil være 100% fortrolig. Den foregår helst face to face, men kan også foregå på Skype. Og den vil vare præcis 1 time.


Som medlem af FaDP er jeg forpligtet til at gennemføre terapi efter højeste standard og i henhold til gældende etiske regelsæt. Læs mere her: FaDP’s etiske regler – FADP

Den første måned har jeg valgt at give stor rabat til en pris på blot 200 kr pr terapitime (som dækker udgift til terapilokalet). Men skynd dig nu derefter går prisen op igen til 850 kr.


Du er velkommen til at give mig et ring for yderligere afklaring af, om jeg er den rette terapeut for dig. Ring, sms eller e-mail mig. Telefon 2515 0310 - Email: rene@renecrone.com (skriv terapi + Skype eller Personligt i emnefeltet). Jeg har mulighed for at byde dig velkommen på Frederiksberg, hvo jeg indgår i et fællesskab for behandlere. Jeg ser frem til at hjælpe dig med at gøre en forskel i dit liv. Venlig hilsen, René Crone

111 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page