top of page

Coaching - med flyvende start!

Kære alle, tak for den store interesse. På de blot 2 dage fra jeg gik i luften - var der 20 nye kunder - en flyvende start. Tak for fantastisk feedback/anbefalinger (se nedenfor) - det er så herligt at høre, hvordan jeg hjælper jer frem mod jeres ledelsesmæssige, karrieremæssige og personlige mål.

Du kan kontakte mig på telefon 2515 0310 - eller på email: rene@croneandco.com - jeg kan hjælpe dig med at tage handling på det, der kan gøre den største forskel for dig - der hvor du står lige nu! Se mere under min profil.

Her er nogle af mine referencer som Essens Coach og Mentor - se disse og flere under min profil på linkedin:


Helle Mortensen: Min coachingsamtale med René Crone har bidraget til at skabe fokus og prioritering i udviking af min virksomhed. Gennem Renés professionelle nærvær og anvendelse af relevante metoder og spørgsmål blev jeg mere bevidst om, hvad jeg kan bidrage med - og hvordan det kan skabe værdi til min virksomhed.
Jesper Jürgensen: Jeg har kendt René i mange år og han er en dygtig netværker og entreprenør, der har været med til at udfordre og udvikle IT og kommunikationsbranchen i Danmark. 
Rene har på det seneste udviklet sig til også at fungere som coach, en rolle som han i den grad lykkedes med. Jeg har haft glæden af at haft René som coach og han evnede på fornem vis at balancere i rollen og få mig selv til at finde svarene samtidig med, at jeg blev bevidst om mine værdier. Jeg kan varmt anbefale René som både coach, leder og iværksætter. Et stærkt Kinder-æg.
Maria Bruncke Petersen: René er en skarp coach/mentor, som arbejder meget målrettet med sine værktøjer.
Jeg var så heldig at være igennem en coaching session med René og oplevede, at hele processen var yderst strukturet. Der blev stillet mange meget direkte spørgsmål (også dem der gør ondt), men jeg følte mig konstant guidet igennem en meget tryg og behagelig samtale, hvori vi hurtigt nåede frem til kernen. 

Skal jeg hjælpe dig?

10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page