top of page
  • Forfatters billedeRené Crone

"Jeg føler mig udfordret og guidet"

Opdateret: 17. maj

Jeg tog kontakt til René, fordi jeg stod i en situation, hvor jeg havde brug for sparring både privat og arbejdsmæssigt.Jeg har kendt René i mange år og har altid haft dyb respekt for ham både som person og som leder, og til trods for vores personlige relation var jeg helt tryg ved at kontakte ham i denne anledning.


"René giver rigtig meget af sig selv".

På en meget ærlig, kærlig, støttende og empatisk måde har han hjulpet mig i gang med ting, der har været svære i mit liv og stadigvæk er. Jeg føler mig både udfordret, hørt og set og ikke mindst guidet i en retning, hvor jeg med respekt for mig selv og mine udfordringer tør tage hånd om dette.


Jeg kan helt klart anbefale et mentorforløb hos René, han får/har mine bedste anbefalinger.


Bodil Fosgaard, Iværksætter, klima- og kunstaktivist


11 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page